Account verwijderen
Laatst bijgewerkt: 7 oktober 2026
Je kunt je vrijmibobingo-account altijd zelf verwijderen. Spelers hebben geen account: hun gegevens verdwijnen 30 dagen na de bingo vanzelf.
Zo doe je het
- Log in en ga naar je account.
- Kies onderaan "Account verwijderen" en bevestig.
- Lukt inloggen niet? Mail ons vanaf het adres van je account, dan doen we het binnen een week.
Wat er verdwijnt
- Je account en e-mailadres.
- Je lidmaatschap van je team. Ben je de laatste, dan ook het bedrijf en alle eigen woordsets.
- Je host-rechten van lopende bingo’s.
Facturen van betalingen bewaren we 7 jaar, omdat de wet dat vraagt (alleen relevant zodra je betaalt).